Cosul meu Total: 0,00 lei 0
Ati adaugat in cos 0 produse
 • Cosul este gol!

 • Subtotal 0,00 lei

  Total 0,00 lei

Cosul cu produse

Filtru produse

 • Categorie
 • Producator
  0
  0
  0
 • Pret
  lei - lei

Pret Ho.Re.Ca

Afisare 1 - 73 din 73 (1 pagini)
 • grid
 • lista
 • -5 % Aparat de cafea Lirika

  Aparat de cafea Lirika

  Pret: 1.850,00 lei 1.940,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Lirika este un automat nou realizat de Saeco, ideal pentru baruri sau restaurante. Lirika foloseste cafea boabe pe care o rasneste in momentul comandarii unei bauturi pentru a nu-si pierde din aroma. Poate realiza cu usurinta cafea espresso lunga sau..
 • -1 % APARAT DE CAFEA LIRIKA PLUS

  APARAT DE CAFEA LIRIKA PLUS

  Pret: 2.170,00 lei 2.200,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Lirika este o gama creata nou de Saeco.Aparatul de cafea Lirika Plus rasneste cafeaua boabe in momentul comandarii unei cafele. Acesta realizeaza cu usurinta cafea espresso lunga sau scurta prin simpla apasare a unei taste. Gratie cappuccin....
 • Aparat Lirika One Touch Cappuccino

  Aparat Lirika One Touch Cappuccino

  Pret: 2.639,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Lirika One Touch Cappuccino este un aparat nou produs de Saeco pentru locatii de mici dimensiuni (acasa sau la birou), dar si pentru sectorul HO.RE.CA. Acesta se diferentiaza de celelalte modele Lirika prin faptul ca ofera specialitati cu lapte (cafe..
 • Aparat Royal Gran Crema

  Aparat Royal Gran Crema

  Pret: 3.760,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

       Aparatul Royal Gran Crema, produs de Saeco, este ideal pentru acasa sau la birou. Acesta are design elegant si este usor de utilizat.     Cafeaua se va prepara rapid gratie boilerului de incalzire rapida. Tehnologi....
 • Aparat de cafea Aulika Focus

  Aparat de cafea Aulika Focus

  Pret: 4.290,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Saeco se concentreaza pe solicitarile frecvente ale clientilor, asa ca a creeat doua linii de aparate: AULIKA si LIRIKA. Aceste linii au fost concepute special pentru sectorul B2B si sunt dotate cu sisteme revolutionare pentru distribuirea bauturi..
 • -6 % Aparat de cafea Aulika Mid

  Aparat de cafea Aulika Mid

  Pret: 4.400,00 lei 4.699,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Aulika Mid, produs de Saeco, este ideal pentru o utilizare casnica sau in birouri datorita eficientei si dimensiunilor reduse ce ii permit sa se incadreze chiar si in cele mai mici spatii.Caracteristici: -greutate: 16 kg-dimensiuni: (L x i x..
 • Aparat SAB Pratika Semi-automat 1 Grup

  Aparat SAB Pratika Semi-automat 1 Grup

  Pret: 5.126,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Pratika Semi-automat, produs de SAB, are integrat 1 grup.Acesta are design elegant si este usor de utilizat.Caracteristici:- greutate: 20 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 350 x 400 x 250 mm;- alimentare: 220-240 V/50-60 Hz;- putere: 1100 W;- cap..
 • -2 % Aparat espresso Saeco Aulika Top

  Aparat espresso Saeco Aulika Top

  Pret: 5.328,00 lei 5.435,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Aulika Top este produs de Saeco si are un design elegant care se imbina perfect cu calitatea acestuia.Aulika Top dispune de multiple functii,  printre care: pre-infuzie, rasnire manuala pe 8 nivele, inaltime reglabila a dozei de cafea, ....
 • -12 % Aparat espresso Saeco Aulika Top RI

  Aparat espresso Saeco Aulika Top RI

  Pret: 5.430,00 lei 6.140,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Saeco Aulika Top Rl este realizat special pentru locatii HO.RE.CA cu legare la reteaua de apa.Versiunea Top din gama Aulika dispune de functia One Touch cu ajutorul careia puteti realiza automat cappuccino si latte machiatto cu cappuccinator..
 • Aparat Aulika Top HSC

  Aparat Aulika Top HSC

  Pret: 5.686,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Saeco Aulika Top HSC are multiple functii reglabile, inclusiv pre-infuzie, rasnire manuala pe 8 nivele, inaltime reglabila a dozei de cafea si posibilitatea reglarii pe 6 pozitii pentru taria cafelei, de la 6 la 10 grame.Acest aparat are con..
 • Aparat Aulika Top RI HSC

  Aparat Aulika Top RI HSC

  Pret: 5.999,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Aulika Top RI HSC este produs de Saeco special pentru locatii HO.RE.CA.Acesta se face remarcat prin durabilitate, design placut si prin bauturile excelente pe care le ofera.Gama Aulika dispune de functia One Touch.Acest aparat se poate racor..
 • Aparat SAB Alice Levetta 1 Grup

  Aparat SAB Alice Levetta 1 Grup

  Pret: 6.534,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Alice Levetta, produs de SAB, are integrat un grup. Acesta are design elegant si este usor de utilizat si intretinut.Caracteristici:- greutate: 19 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 430 x 395 x 235 mm;- alimentare: 220-240 V/50-60 Hz;- putere: 110..
 • Aparat SAB Nobel Automat 1 Grup

  Aparat SAB Nobel Automat 1 Grup

  Pret: 7.625,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Nobel Automat, produs de SAB va va surprinde cu un espresso excelent si cu design elegant.Acest aparat are un singur grup integrat.Caracteristici:- greutate: 27 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 400 x 430 x 300 mm;- alimentare: 220-240 V/50-60 Hz..
 • Aparat Rhea XM E5 R2

  Aparat Rhea XM E5 R2

  Pret: 7.721,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul de cafea Rhea XM E5 R2 este potrivit pentru locatiile de dimensiuni medii si mici. Design-ul elegant si bauturile oferite va multumi si cele mai pretentioase gusturi.Caracteristici:- greutate: 57 kg;- dimensiuni: (L x h x l) 575 x 765 x....
 • Aparat SAB Jolly Compact Semi-automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Jolly Compact Semi-automat 2 Grupuri

  Pret: 8.745,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Jolly Semi-automat, produs de SAB, permite prepararea a doua portii de cafea in acelasi timp datorita celor doua grupuri de care dispune.Carcasa acestuia este confectionata din otel inoxidabil si este ideal pentru baruri si restaurante.Carac..
 • Aparat SAB Jolly Compact Automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Jolly Compact Automat 2 Grupuri

  Pret: 9.258,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Jolly Compact Automat 2 Grupuri este un aparat de cafea produs de SAB.Carcasa acestuia este confectionata din otel inoxidabil.Aparatul Jolly Compact Automat este ideal pentru baruri si restaurante.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:- gr..
 • Aparat SAB Sabina Levetta 1 Grup

  Aparat SAB Sabina Levetta 1 Grup

  Pret: 9.260,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatelede cafea, produse de SAB, va vor surprinde cu espresso excelent si cu design elegant.Aparatul SAB Sabina Levetta are integra 1 grup si este usor de utilizat.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:- greutate: 23 kg;- dimensiunu: (L ..
 • Aparat SAB Jolly Semi-automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Jolly Semi-automat 2 Grupuri

  Pret: 9.760,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Jolly Semi-automat 2 Grupuri, produs de SAB, este ideal pentru baruri si restaurante.Acesta este produs din otel inoxidabil.Jolly Semi-automat poate prepara doua portii de cafea in acelasi timp datorita celor doua grupuri incorporate.Caracte..
 • Aparat Idea Milk

  Aparat Idea Milk

  Pret: 10.011,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Idea Milk este aparatul ideal pentru a avea intotdeauna la indemana lapte rece pentru specialitati. Temperatura poate fi reglata cu ajutorul termostatului integrat. Mai mult, Idea Milk este echipat cu o suprafata de pre-incalzire.Caracteristici:- gre..
 • Aparat SAB Jolly Automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Jolly Automat 2 Grupuri

  Pret: 10.925,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

   Jolly Automat 2 Grupuri este un aparat profesional pentru bar, produs de SAB.Carcasa acestuia este confectionata din otel inoxidabil.Datorita celor doua grupuri incorporate, acest aparat poate prepara doua portii de cafea in acelasi timp.Caract....
 • Aparat SAB Viennetta Levetta 1 Grup

  Aparat SAB Viennetta Levetta 1 Grup

  Pret: 11.250,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele de cafea, produse de SAB, se remarca prin utilitate si design elegant.Aparatul SAB Viennetta Levetta are integrat un grup si ofera espresso excelent.Caracteristici:- greutate: 29 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 460 x 450 x 355 mm;- alimentare:..
 • Aparat SAB Standard-Moderna Pulsante Semi-automat 1 Grup

  Aparat SAB Standard-Moderna Pulsante Semi-automat 1 Grup

  Pret: 11.317,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Standard-Moderna Pulsante Semi-automat 1 Grup, produs de SAB, va va surprinde cu design elegat si espresso excelent.Acest aparat este ideal pentru baruri si restaurante.Caracteristici:- greutate: 37 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 525 x 440 x 3..
 • Aparat SAB Standard Antica Levetta 1 Grup

  Aparat SAB Standard Antica Levetta 1 Grup

  Pret: 11.617,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  SAB va ofera o gama larga de aparate HO.RE.CA pentru ca dumneavoastra sa va alegeti cel mai potrivit model.Aparatul SAB Standard Antica Levetta  1 grup va  incanta cu design-ul elegant si cu un espresso excelent.Caracteristici:- greutate: 3....
 • Aparat SAB Viennetta Automat 1 Grup

  Aparat SAB Viennetta Automat 1 Grup

  Pret: 11.797,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele de cafea, produse de SAB, se remarca prin calitatea inalta si design-ul elegant.Aparatul SAB Viennetta Automat are integrat un grup si este usor de utilizat si intretinut.Caracteristici:- greutate: 27 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 460 x 450 ..
 • Aparat SAB Prestige Compact Semi-automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Prestige Compact Semi-automat 2 Grupuri

  Pret: 12.079,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

   Prestige Compact Semi-automat este un aparat produs de SAB, ideal pentru baruri si restaurante.Acesta se remarca prin utilitate  si design elegant.Caracteristici:- greutate:49 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 545 x 520 x 650 mm;- alimentare: 2....
 • Aparat SAB Standard E96 Automat 1 Grup

  Aparat SAB Standard E96 Automat 1 Grup

  Pret: 12.690,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Satandard E96 Automat, produs de SAB, are integrat un grup. Acesta este de calitate inalta si are design elegant.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:- greutate: 37 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 440 x 525 x 380 mm;- alimentare: 22..
 • Aparat SAB Prestige Compact Automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Prestige Compact Automat 2 Grupuri

  Pret: 12.699,60 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Prestige Compact Automat este un aparat produs de SAB special pentru baruri si restaurante.Gratie celor doua grupuri integrate, cu acest aparat se pot prepara doua portii de cafea in acelasi timp.Aparatul Prestige Compact Automat se remarca prin util..
 • Aparat Sara Semi-automat 2

  Aparat Sara Semi-automat 2

  Pret: 13.350,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Dotat cu o serie de functii si tehnologii moderne, aparatul Sara Semi-automat, produs de compania Bianchi, poate prepara o gama variata de bauturi pe baza de cafea si spuma de lapte pentru toate gusturile! Acest aparat are doua grupuri de cafea ....
 • Aparat SAB Prestige Semi-automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Prestige Semi-automat 2 Grupuri

  Pret: 13.608,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Prestige Semi-automat este un aparat de cafea produs de SAB, ideal pentru baruri si restaurante.Acest aparat se face rearcat prin utilitate si design elegant.Gratie celor doua grupuri integrate, Prestige Semi-automat poate oferi concomitent doua port..
 • Aparat Sofia Automat 1

  Aparat Sofia Automat 1

  Pret: 13.620,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Un aparat de cafea  profesional de calitate superioara pentru baruri si restaurante.Complet automatizat, acest model detine toate atuurile pentru a va cucerii cu un espresso deosebit.Caracteristici:-greutate: 44 kg;-dimensiuni: (L x i x l) 610 x....
 • Aparat SAB Prestige Automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Prestige Automat 2 Grupuri

  Pret: 14.235,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Prestige Automat 2 Grupuri este un aparat de cafea produs de SAB special pentru baruri si restaurante.Acest aparat se remarca prin utilitate si design elegant.Gratie celor doua grupuri integrate poate oferi dooua portii de cafea in acelasi timp.Carac..
 • Aparat SAB Standard-Moderna Pulsante Compact Semi-automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Standard-Moderna Pulsante Compact Semi-automat 2 Grupuri

  Pret: 14.290,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Standard-Moderna Pulsante Compact Semi-automat, produs de SAB, are  doua grupuri gratie carora puteti obtine doua portii de cafea in acelasi timp.Acest aparat va va incanta cu design elegant si cu un espresso excelent.Caracteristic....
 • Aparat SAB Standard Antica Compact Levetta 2 Grupuri

  Aparat SAB Standard Antica Compact Levetta 2 Grupuri

  Pret: 14.617,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele produse  de SAB sunt de cea mai buna calitate si au design elegant.Aparatul SAB Standard Antica Compact Levetta are integrate dou grupuri gratie carora puteti obtine doua portii de cafea in acelasi timp.Caracteristici:- greutate: 48 kg....
 • Aparat Sara Automat 2

  Aparat Sara Automat 2

  Pret: 15.219,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Dotat cu o serie de functii si tehnologii moderne, Aparatul Sara Automat, de la Bianchi, poate prepara o gama variata de bauturi pe baza de cafea si spuma de lapte pentru toate gusturile!Acest aparat are doua grupuri de cafea incorporate.Caracteri..
 • Aparat SAB Standard E96 Compact Automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Standard E96 Compact Automat 2 Grupuri

  Pret: 15.930,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele Standard E96, produse de SAB, va vor surprinde prin utilitate si desing elegant.Aparatul SAB Standard E96 Compact Automat cu 2 grupuri va poate oferi concomitent 2 portii de cafea deosebita.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:-..
 • Aparat Aroma Compact SE 100

  Aparat Aroma Compact SE 100

  Pret: 16.129,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aroma Compact SE 100 are cuprinsa toata tehnologia avansata a linei Aroma intr-o carcasa compacta, de dimensiuni reduse pentru a se incadra perfect in locatia dumneavoastra.Acest aparat are un singur grup.Aroma Compact SE 100 este recomandat pentru l..
 • Aparat Sofia Semi-automat 2

  Aparat Sofia Semi-automat 2

  Pret: 16.554,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Sofia Espresso Semi-automat aduce tot ceea ce Bianchi a inovat de-a lungul timpului in materie de preparare a espresso-ului. Mizand in buna masura pe abilitatile utilizatorului caruia ii pune la dispozitie tot ce este necesar, acest model reprezin..
 • Aparat Steel SE 200

  Aparat Steel SE 200

  Pret: 16.686,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Steel SE 200 este un aparat profesional cu doua grupuri. Acesta este creat pentru a satisface toate cerintele profesionale in baruri si restaurante.Caracteristici:- greutate: 49 kg;- dimensiuni: (L x i x l)  510 x 625 x 472 mm;- alimentare:....
 • Aparat SAB Standard Moderna Pulsante Semi-automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Standard Moderna Pulsante Semi-automat 2 Grupuri

  Pret: 17.267,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele SAB se remarca prin utilitate si design elegant.Aparatul SAB Standard Moderna Pulsante Semi-automat dispune de doua grupuri gratie carora puteti obtine doua portii de cafea in acelasi timp.Caracteristici:- greutate: 63,5 kg;- dimensiuni: (L..
 • Aparat Idea Cappuccino

  Aparat Idea Cappuccino

  Pret: 17.408,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Idea Cappuccino ofera pana la 4 specialitati selectabile, obtinute cu ajutorul cappuccinatorului integrat care atrage laptele direct din recipientul sau si il transforma in spuma cremoasa. Cappuccinatorul se curata dupa fiecare preparat.Idea..
 • Aparat SAB Standard Antica Levetta 2 Grupuri

  Aparat SAB Standard Antica Levetta 2 Grupuri

  Pret: 17.589,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele SAB se remarca prin design placut si utilitate.Aparatul SAB Standard Antica Levetta cu 2 grupuri poate oferi doua portii de cafea in acelasi timp. Acesta este ideal pentru baruri si restaurante.Caracteristici:- greutate: 61 kg;- dimensiuni:..
 • Aparat Lucia Manual 2

  Aparat Lucia Manual 2

  Pret: 17.630,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Cu ajutorul aparatului Lucia Manual, produs de compania Bianchi, puteti obtine bauturi deosebite, care reusesc sa incante pana si cele mai pretentioase gusturi.Acest aparat are doua grupuri de cafea incorporate.Caracteristici:-greutate: 64 kg;-dimens..
 • Aparat Sofia Automat 2

  Aparat Sofia Automat 2

  Pret: 18.156,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Un aparat de cafea  profesional de calitate superioara pentru baruri si restaurante.Complet automatizat, acest model detine toate atuurile pentru a va cucerii cu un espresso deosebit.Acest aparat, produs de Bianchi, are 2 grupuri.Caracteristici:....
 • Aparat Aroma SM 200

  Aparat Aroma SM 200

  Pret: 18.635,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aroma SM 200 este un aparat profesional, ideal pentru bauri, restaurante sau hoteluri. Acesta are doua grupuri si poate prepara 4 cafele in acelasi timp.Caracteristici:- greutate: 59,5 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 560 x 770 x 540 mm;- alimentare....
 • Aparat Lucia Automat 2

  Aparat Lucia Automat 2

  Pret: 18.690,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Lucia Automat 2 este conceput special pentru sectorul HO.RE.CA. Cu ajutorul acestuia puteti obtine bauturile dorite simplu si rapid.Acesta va incanta si cu un design atragator, astfel utilul si placutul se imbina perfect.Acest aparat automat..
 • Aparat Compact SE 200

  Aparat Compact SE 200

  Pret: 18.910,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aroma Compact SE 200 are cuprinsa toata tehnologia avansata a linei Aroma intr-o carcasa compacta, de dimensiuni reduse pentru a se incadra perfect in locatia dumneavoastra.Acest aparat are 2 grupuri.Aroma Compact SE 200 este recomandat pentru locati..
 • Aparat Sofia Semi-automat 3

  Aparat Sofia Semi-automat 3

  Pret: 19.230,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Sofia Espresso Semi-automat aduce tot ceea ce Bianchi a inovat de-a lungul timpului in materie de preparare a espresso-ului. Mizand in buna masura pe abilitatile utilizatorului caruia ii pune la dispozitie tot ce este necesar, acest model reprezinta ..
 • Aparat SAB Standard E96 Automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Standard E96 Automat 2 Grupuri

  Pret: 19.413,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul  Standard Automat, produs de SAB, va va surprinde cu design-ul elegant si cu bauturile deosebite. Gratie celor doua grupuri incorporate poate oferi doua portii de cafea in acelsi timp.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:- g....
 • Aparat SAB Ellipse Semi-automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Ellipse Semi-automat 2 Grupuri

  Pret: 19.630,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  SAB produce aparate pentru bar de cea mai buna calitate, cu design atragator.Aparatul SAB Ellipse Semiautomat dispune de 2 grupuri datorita carora puteti obtine doua bauturi deosebite in acelasi timp.Caracteristici:- greutate: 63,5 kg;- dimensiuni: (..
 • Aparat Sofia Super-automat 1

  Aparat Sofia Super-automat 1

  Pret: 19.760,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Este de ajuns o simpla apasare de buton din partea dumneavoastra, de restul se ocupa aparatul Sofia Super-automat. Acest aparat este dotat cu cele mai moderne functii si poate tine cu brio locul unui barman cu experienta. Caracteristici:-greutat....
 • Aparat SAB Standard-Moderna Pulsante Semi-automat 3 Grupuri

  Aparat SAB Standard-Moderna Pulsante Semi-automat 3 Grupuri

  Pret: 20.261,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Standard-Moderna Pulsante Semi-automat cu 3 grupuri, produs de SAB, este ideal pentru baruri si restaurante. Acest aparat are design elegant si poate oferi concomitent 3 portii de cafea datorita celor 3 grupuri.Caracteristici:- greutate....
 • Aparat SAB Standard Antica Levetta 3 Grupuri

  Aparat SAB Standard Antica Levetta 3 Grupuri

  Pret: 20.562,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele SAB va vor surprinde cu design placut si un exspresso excelent.Aparatul SAB Standard Antica Levetta  cu 3 grupuri va poate oferi concomitent 3 portii de cafea.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:- greutate: 73 kg;- dimensi....
 • Aparat Lucia Manual 3

  Aparat Lucia Manual 3

  Pret: 21.310,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Cu ajutorul aparatului Lucia Manual, produs de compania Bianchi, puteti obtine bauturi deosebite, care reusesc sa incante pana si cele mai pretentioase gusturi.Acest aparat are 3 grupuri de cafea incorporate, ceea ce duce la obtinerea  unui numa....
 • Aparat Sofia Automat 3

  Aparat Sofia Automat 3

  Pret: 21.630,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Un aparat de cafea  profesional de calitate superioara pentru baruri si restaurante.Complet automatizat, acest model detine toate atuurile pentru a va cucerii cu un espresso deosebit.Acest aparat, produs de Bianchi, are 3 grupuri.Caracteristici:....
 • Aparat Aroma SE 200

  Aparat Aroma SE 200

  Pret: 21.690,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aroma SE 200 este un aparat, produs de Saeco, care face fata cu succes unui numar mare de persoane. Acesta este produs din otel inoxidabil si are design elegant.Aroma SE 200 are doua grupuri.Caracteristici:- greutate: 62,5 kg- dimensiuni: (L x i x l)..
 • Aparat Lucia Automat 3

  Aparat Lucia Automat 3

  Pret: 22.428,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Lucia Automat 2 este conceput special pentru sectorul HO.RE.CA. Cu ajutorul acestuia puteti obtine bauturile dorite simplu si rapid.Acesta va incanta si cu un design atragator, astfel utilul si placutul se imbina perfect.Acest aparat automat..
 • Aparat SAB Sophia Automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Sophia Automat 2 Grupuri

  Pret: 22.680,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele produse de SAB sunt de cea mai buna calitate si au design elegant.Aparatul SAB Sophia cu 2 grupuri este ideal pentru baruri si restaurante. Cu acesta puteti obtine doua portii de cafea in acelsi timp.Caracteristicile acestui aparat sunt urm..
 • Aparat Aroma SE 300

  Aparat Aroma SE 300

  Pret: 22.800,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aroma SE 300 este un aparat produs de Saeco pentru a satisface orice cerinta profesionala.Acesta este ideal pentru baruri si restaurante.Aroma SE 300 dispune de 3 grupuri.Caracteristici:- greutate: 77 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 560 x 980 x 540 mm;-..
 • Aparat SAB Standard E96 Automat 3 Grupuri

  Aparat SAB Standard E96 Automat 3 Grupuri

  Pret: 23.010,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Standard E96 Automat, produs de SAB, are integrate 3 grupuri datorita carora poate oferi 3 portii de cafea in acelasi timp.Acest aparat este ideal pentru baruri si restaurante. El va va surprinde cu design-ul elegant si cu cel mai bun espres..
 • Aparat SAB Ellipse Automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Ellipse Automat 2 Grupuri

  Pret: 23.571,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  SAB ofera o gala larga de aparate de cafea pentru bar de cea mai buna calitate si cu design elegant.Aparatul SAB Ellipse Automat are incorporate 2 grupuri.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:- greutate: 63,5 kg;- dimensiuni: (L x i x l) ..
 • Aparat SAB Italia Automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Italia Automat 2 Grupuri

  Pret: 24.759,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele produse de SAB se remarca prin utilitate si design atragator.Aparatul SAB Italia Automat cu doua grupuri este ideal pentru baruri si restaurante. Acesta va poate oferi doua portii de cafea in acelasi timp.Caracteristici:- greutate: 70.....
 • -10 % Aparat cafea Nextage Master Top

  Aparat cafea Nextage Master Top

  Pret: 25.958,00 lei 28.850,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Nextage Master Top, produs de renumitul brand Saeco, este un aparat modern care ii incanta pe clienti cu o gama variata de bauturui de calitate si cu design-ul sau special. Functia Touch Screen ajuta la comandarea rapida a unei bauturi. Caracter....
 • Aparat SAB Ellipse Semi-automat 3 Grupuri

  Aparat SAB Ellipse Semi-automat 3 Grupuri

  Pret: 26.136,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  SAB ofera o gama larga de aparate pentru bar de cea mai buna calitate si cu design foarte placut.Aparatul SAB Ellipse Semi-automat care are integrat 3 grupuri poate oferi concomitent 3 bauturi calde.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:- ..
 • Aparat SAB Sophia Automat 3 Grupuri

  Aparat SAB Sophia Automat 3 Grupuri

  Pret: 26.460,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele SAB Sophia sunt de cea mai buna calitate si au design elegant.Aparatul SAB Sophia Automat cu 3 grupuri poate oferi 3 portii de cafea in acelasi timp.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:- greutate: 84 kg;- dimensiuni: (L x i x l..
 • Aparat SAB Ellipse Automat 3 Grupuri

  Aparat SAB Ellipse Automat 3 Grupuri

  Pret: 27.486,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  SAB va ofera o gama larga de aparate HO.RE.CA de cea mai buna calitate si cu aspect foarte placut.Aparatul SAB Ellipse Automat dispune de 3 grupuri gratie carora poate prepara 3 portii de cafea in acelasi timp.Caracteisticile acestui aparat sunt urma..
 • Aparat SAB Italia Automat 3 Grupuri

  Aparat SAB Italia Automat 3 Grupuri

  Pret: 30.978,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Italia Automat cu 3 grupuri, produs de SAB, se remarca prin utilitate si design elegant.Acesta va poate oferi concomoitent 3 portii de cafea deosebita gratie celor 3 grupuri integrate.Caracteristici:- greutate: 87 kg;- dimensiuni: (L x i x l..
 • Aparat Idea Duo

  Aparat Idea Duo

  Pret: 31.700,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Echipat cu doua rasnite si doua containere pentru cafea boabe, aparatul Idea Duo ofera posibiliatea de a alege intre doua tipuri de cafea boabe.La fel ca si Idea Cappuccino, Idea Duo are cappuccinator integrat care transforma laptele din recipient in..
 • Aparat SAB Vienna Automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Vienna Automat 2 Grupuri

  Pret: 35.423,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele produse de SAB sunt de calitate inalta si se remarca prin design-ul elegant.Aparatul SAB Vienna Automat are integrate doua grupuri gratie carora puteti obtine concomitent doua portii de cafea.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele..
 • Aparat cafea Nextage Master Coffee

  Aparat cafea Nextage Master Coffee

  Pret: 35.780,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Gama de aparate Nextage, de la Saeco, are multiple solutii pentru a se potrvi cu fiecare locatie.                                            ....
 • Aparat cafea Nextage Master Horeca

  Aparat cafea Nextage Master Horeca

  Pret: 36.045,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Gama de aparate Nextage, de la Saeco, are multiple solutii pentru a se potrvi cu fiecare locatie.                                            ....
 • Aparat cafea Nextage Master Standard

  Aparat cafea Nextage Master Standard

  Pret: 36.850,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Saeco va ofera aparatul NEXTAGE MASTER STANDARD cu care va puteti prepara doua cafele sau cappuccinno in acelasi timp.Acest aparat este usor de folosit si ofera bauturi deosebite.                     ....
 • Aparat de cafea Nextage Master Duo

  Aparat de cafea Nextage Master Duo

  Pret: 38.450,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul de cafea Nextage Master Duo, produs de Saeco, va ofera posibilitatea de a obtine toate retetele posibile de cafea.Caracteristici:-greutate: 62 kg;-dimensiuni: (L x i x l) 364 x 790 x 596 mm;-alimentare: 230 V/50 Hz;-putere: 3000 W;-capacitat..
 • Aparat SAB Vienna Automat 3 Grupuri

  Aparat SAB Vienna Automat 3 Grupuri

  Pret: 40.495,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele SAB se remarca prin calitate inalta si design elegant.Aparatul SAB Vienna Automat cu 3 grupuri este ideal pentru baruri si restaurante. El poate prepara 3 portii de cafea in acelasi timp, acest lucru gratie celor 3 grupuri integrate.Caracte..

Ho.Re.Ca, magazin cafea, aparate cafea


Aparatele din sectorul HO.RE.CA  sunt ideale pentru hoteluri, restaurante si cafenele, termenul HO.RE.CA fiind o prescurtare a acestor  3 tipuri de locatii.

Cu ajutorul acestor aparate se poate prepara cafea si anumite specialitati care ii va surprinde placut pe clientii dumneavoastra.

Saeco si Bianchi va ofera aparate HO.RE.CA de cea mai buna calitate.

Nextage si Aulika sunt doua game de aparate foarte renumite si apreciate, produse de Saeco.

Acestea, la fel ca si celelalte espressoare Saeco si Bianchi, se remarca prin durabilitate, utilitate si design placut.

Cafea