Cosul meu Total: 0,00 lei 0
Ati adaugat in cos 0 produse
 • Cosul este gol!

 • Subtotal 0,00 lei

  Total 0,00 lei

Cosul cu produse

Filtru search

 • Producator
  0
  0
  0
  0
 • Pret
  lei - lei

Lista pret Cautare

Afisare 1 - 18 din 43 (3 pagini)
 • grid
 • lista

Ordoneaza dupa:
Produse pe pagina:
 • Aparat Bianchi LEI 200 SA 1ES-5 Mc Smart FV LCD7 (Semi-automat)

  Aparat Bianchi LEI 200 SA 1ES-5 Mc Smart FV LCD7 (Semi-automat)

  Pret: 10.180,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Bianchi LEI 200 Espresso este un distribuitor semi-automat pentru cafea espresso si produse instant, cu 12 butoane care pot fi configurate atat ca selectii, cat si ca preselectii.Acest automat dispune de:- tastatura alfanumerica pentru distribuitorul..

 • Aparat Lucia Automat 2

  Aparat Lucia Automat 2

  Pret: 18.535,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Lucia Automat 2 este conceput special pentru sectorul HO.RE.CA. Cu ajutorul acestuia puteti obtine bauturile dorite simplu si rapid.Acesta va incanta si cu un design atragator, astfel utilul si placutul se imbina perfect.Acest aparat automat..

 • Aparat Lucia Automat 3

  Aparat Lucia Automat 3

  Pret: 22.250,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Lucia Automat 2 este conceput special pentru sectorul HO.RE.CA. Cu ajutorul acestuia puteti obtine bauturile dorite simplu si rapid.Acesta va incanta si cu un design atragator, astfel utilul si placutul se imbina perfect.Acest aparat are inc..

 • Aparat SAB Ellipse Automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Ellipse Automat 2 Grupuri

  Pret: 23.375,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  SAB ofera o gama larga de aparate de cafea pentru bar de cea mai buna calitate si cu design elegant.Aparatul SAB Ellipse Automat are incorporate 2 grupuri.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:- greutate: 63,5 kg;- dimensiuni: (L x i x l) ..

 • Aparat SAB Ellipse Automat 3 Grupuri

  Aparat SAB Ellipse Automat 3 Grupuri

  Pret: 27.256,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  SAB va ofera o gama larga de aparate HO.RE.CA de cea mai buna calitate si cu aspect placut.Aparatul SAB Ellipse Automat dispune de 3 grupuri gratie carora poate prepara 3 portii de cafea in acelasi timp.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarel..

 • Aparat SAB Ellipse Semi-automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Ellipse Semi-automat 2 Grupuri

  Pret: 19.466,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  SAB produce aparate pentru bar de cea mai buna calitate, cu design atragator.Aparatul SAB Ellipse Semiautomat dispune de 2 grupuri datorita carora puteti obtine doua bauturi deosebite in acelasi timp.Caracteristici:- greutate: 63,5 kg;- dimensiuni: (..

 • Aparat SAB Ellipse Semi-automat 3 Grupuri

  Aparat SAB Ellipse Semi-automat 3 Grupuri

  Pret: 25.915,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  SAB ofera o gama larga de aparate pentru bar de cea mai buna calitate si cu design placut.Aparatul SAB Ellipse Semi-automat care are integrat 3 grupuri poate oferi concomitent 3 bauturi calde.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:- greutat..

 • Aparat SAB Italia Automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Italia Automat 2 Grupuri

  Pret: 24.552,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele produse de SAB se remarca prin utilitate si design atragator.Aparatul SAB Italia Automat cu doua grupuri este ideal pentru baruri si restaurante. Acesta va poate oferi doua portii de cafea in acelasi timp.Caracteristici:- greutate: 70.5 kg;..

 • Aparat SAB Italia Automat 3 Grupuri

  Aparat SAB Italia Automat 3 Grupuri

  Pret: 30.720,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Italia Automat cu 3 grupuri, produs de SAB, se remarca prin utilitate si design elegant.Acesta va poate oferi concomoitent 3 portii de cafea deosebita gratie celor 3 grupuri integrate.Caracteristici:- greutate: 87 kg;- dimensiuni: (L x i x l..

 • Aparat SAB Jolly Automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Jolly Automat 2 Grupuri

  Pret: 10.295,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

   Jolly Automat 2 Grupuri este un aparat profesional pentru bar, produs de SAB.Carcasa acestuia este confectionata din otel inoxidabil.Datorita celor doua grupuri incorporate, acest aparat poate prepara doua portii de cafea in acelasi timp.Caract....

 • Aparat SAB Jolly Compact Automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Jolly Compact Automat 2 Grupuri

  Pret: 9.258,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Jolly Compact Automat 2 Grupuri este un aparat de cafea produs de SAB.Carcasa acestuia este confectionata din otel inoxidabil.Aparatul Jolly Compact Automat este ideal pentru baruri si restaurante.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:- gr..

 • Aparat SAB Jolly Compact Semi-automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Jolly Compact Semi-automat 2 Grupuri

  Pret: 8.745,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Jolly Semi-automat, produs de SAB, permite prepararea a doua portii de cafea in acelasi timp datorita celor doua grupuri de care dispune.Carcasa acestuia este confectionata din otel inoxidabil si este ideal pentru baruri si restaurante.Carac..

 • Aparat SAB Jolly Semi-automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Jolly Semi-automat 2 Grupuri

  Pret: 9.760,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Jolly Semi-automat 2 Grupuri, produs de SAB, este ideal pentru baruri si restaurante.Acesta este produs din otel inoxidabil.Jolly Semi-automat poate prepara doua portii de cafea in acelasi timp datorita celor doua grupuri incorporate.Caracte..

 • Aparat SAB Nobel Automat 1 Grup

  Aparat SAB Nobel Automat 1 Grup

  Pret: 7.561,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Nobel Automat, produs de SAB va va surprinde cu un espresso excelent si cu design elegant.Acest aparat are un singur grup integrat.Caracteristici:- greutate: 27 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 400 x 430 x 300 mm;- alimentare: 230 V/50 Hz;- pute..

 • Aparat SAB Pratika Semi-automat 1 Grup

  Aparat SAB Pratika Semi-automat 1 Grup

  Pret: 5.083,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Pratika Semi-automat, produs de SAB, are integrat 1 grup.Acesta are design elegant si este usor de utilizat.Caracteristici:- greutate: 20 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 350 x 400 x 250 mm;- alimentare: 230 V/50 Hz;- putere: 1100 W;- capacitate..

 • Aparat SAB Prestige Automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Prestige Automat 2 Grupuri

  Pret: 14.119,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Prestige Automat 2 Grupuri este un aparat de cafea produs de SAB special pentru baruri si restaurante.Acest aparat se remarca prin utilitate si design elegant.Gratie celor doua grupuri integrate poate oferi doua portii de cafea in acelasi timp.Caract..

 • Aparat SAB Prestige Compact Automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Prestige Compact Automat 2 Grupuri

  Pret: 12.595,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Prestige Compact Automat este un aparat produs de SAB special pentru baruri si restaurante.Gratie celor doua grupuri integrate, cu acest aparat se pot prepara doua portii de cafea in acelasi timp.Aparatul Prestige Compact Automat se remarca prin util..

 • Aparat SAB Prestige Compact Semi-automat 2 Grupuri

  Aparat SAB Prestige Compact Semi-automat 2 Grupuri

  Pret: 11.975,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Prestige Compact Semi-automat este un aparat produs de SAB, ideal pentru baruri si restaurante.Acesta se remarca prin utilitate  si design elegant.Caracteristici:- greutate: 49 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 545 x 520 x 650 mm;- alimentare: 230 V/....


Afisare 1 - 18 din 43 (3 pagini)

Cafea