Cosul meu Total: 0,00 lei 0
Ati adaugat in cos 0 produse
 • Cosul este gol!

 • Subtotal 0,00 lei

  Total 0,00 lei

Cosul cu produse

Filtru producatori

 • Pret
  lei - lei

Pret SAB

Afisare 1 - 36 din 36 (1 pagini)
 • grid
 • lista
 • Aparat SAB Alice Levetta 1 Grup
  Aparat SAB Alice Levetta 1 Grup
  Pret: 6.534,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Alice Levetta, produs de SAB, are integrat un grup. Acesta are design elegant si este usor de utilizat si intretinut.Caracteristici:- greutate: 19 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 430 x 395 x 235 mm;- alimentare: 220-240 V/50-60 Hz;- putere: 110..
 • Aparat SAB Ellipse Automat 2 Grupuri
  Aparat SAB Ellipse Automat 2 Grupuri
  Pret: 23.571,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  SAB ofera o gala larga de aparate de cafea pentru bar de cea mai buna calitate si cu design elegant.Aparatul SAB Ellipse Automat are incorporate 2 grupuri.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:- greutate: 63,5 kg;- dimensiuni: (L x i x l) ..
 • Aparat SAB Ellipse Automat 3 Grupuri
  Aparat SAB Ellipse Automat 3 Grupuri
  Pret: 27.486,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  SAB va ofera o gama larga de aparate HO.RE.CA de cea mai buna calitate si cu aspect foarte placut.Aparatul SAB Ellipse Automat dispune de 3 grupuri gratie carora poate prepara 3 portii de cafea in acelasi timp.Caracteisticile acestui aparat sunt urma..
 • Aparat SAB Ellipse Semi-automat 2 Grupuri
  Aparat SAB Ellipse Semi-automat 2 Grupuri
  Pret: 19.630,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  SAB produce aparate pentru bar de cea mai buna calitate, cu design atragator.Aparatul SAB Ellipse Semiautomat dispune de 2 grupuri datorita carora puteti obtine doua bauturi deosebite in acelasi timp.Caracteristici:- greutate: 63,5 kg;- dimensiuni: (..
 • Aparat SAB Ellipse Semi-automat 3 Grupuri
  Aparat SAB Ellipse Semi-automat 3 Grupuri
  Pret: 26.136,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  SAB ofera o gama larga de aparate pentru bar de cea mai buna calitate si cu design foarte placut.Aparatul SAB Ellipse Semi-automat care are integrat 3 grupuri poate oferi concomitent 3 bauturi calde.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:- ..
 • Aparat SAB Italia Automat 2 Grupuri
  Aparat SAB Italia Automat 2 Grupuri
  Pret: 24.759,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele produse de SAB se remarca prin utilitate si design atragator.Aparatul SAB Italia Automat cu doua grupuri este ideal pentru baruri si restaurante. Acesta va poate oferi doua portii de cafea in acelasi timp.Caracteristici:- greutate: 70...
 • Aparat SAB Italia Automat 3 Grupuri
  Aparat SAB Italia Automat 3 Grupuri
  Pret: 30.978,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Italia Automat cu 3 grupuri, produs de SAB, se remarca prin utilitate si design elegant.Acesta va poate oferi concomoitent 3 portii de cafea deosebita gratie celor 3 grupuri integrate.Caracteristici:- greutate: 87 kg;- dimensiuni: (L x i x l..
 • Aparat SAB Jolly Automat 2 Grupuri
  Aparat SAB Jolly Automat 2 Grupuri
  Pret: 10.925,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

   Jolly Automat 2 Grupuri este un aparat profesional pentru bar, produs de SAB.Carcasa acestuia este confectionata din otel inoxidabil.Datorita celor doua grupuri incorporate, acest aparat poate prepara doua portii de cafea in acelasi timp.Caract..
 • Aparat SAB Jolly Compact Automat 2 Grupuri
  Aparat SAB Jolly Compact Automat 2 Grupuri
  Pret: 9.258,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Jolly Compact Automat 2 Grupuri este un aparat de cafea produs de SAB.Carcasa acestuia este confectionata din otel inoxidabil.Aparatul Jolly Compact Automat este ideal pentru baruri si restaurante.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:- gr..
 • Aparat SAB Jolly Compact Semi-automat 2 Grupuri
  Aparat SAB Jolly Compact Semi-automat 2 Grupuri
  Pret: 8.745,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Jolly Semi-automat, produs de SAB, permite prepararea a doua portii de cafea in acelasi timp datorita celor doua grupuri de care dispune.Carcasa acestuia este confectionata din otel inoxidabil si este ideal pentru baruri si restaurante.Carac..
 • Aparat SAB Jolly Semi-automat 2 Grupuri
  Aparat SAB Jolly Semi-automat 2 Grupuri
  Pret: 9.760,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Jolly Semi-automat 2 Grupuri, produs de SAB, este ideal pentru baruri si restaurante.Acesta este produs din otel inoxidabil.Jolly Semi-automat poate prepara doua portii de cafea in acelasi timp datorita celor doua grupuri incorporate.Caracte..
 • Aparat SAB Nobel Automat 1 Grup
  Aparat SAB Nobel Automat 1 Grup
  Pret: 7.625,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Nobel Automat, produs de SAB va va surprinde cu un espresso excelent si cu design elegant.Acest aparat are un singur grup integrat.Caracteristici:- greutate: 27 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 400 x 430 x 300 mm;- alimentare: 220-240 V/50-60 Hz..
 • Aparat SAB Pratika Semi-automat 1 Grup
  Aparat SAB Pratika Semi-automat 1 Grup
  Pret: 5.126,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Pratika Semi-automat, produs de SAB, are integrat 1 grup.Acesta are design elegant si este usor de utilizat.Caracteristici:- greutate: 20 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 350 x 400 x 250 mm;- alimentare: 220-240 V/50-60 Hz;- putere: 1100 W;- cap..
 • Aparat SAB Prestige Automat 2 Grupuri
  Aparat SAB Prestige Automat 2 Grupuri
  Pret: 14.235,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Prestige Automat 2 Grupuri este un aparat de cafea produs de SAB special pentru baruri si restaurante.Acest aparat se remarca prin utilitate si design elegant.Gratie celor doua grupuri integrate poate oferi dooua portii de cafea in acelasi timp.Carac..
 • Aparat SAB Prestige Compact Automat 2 Grupuri
  Aparat SAB Prestige Compact Automat 2 Grupuri
  Pret: 12.699,60 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Prestige Compact Automat este un aparat produs de SAB special pentru baruri si restaurante.Gratie celor doua grupuri integrate, cu acest aparat se pot prepara doua portii de cafea in acelasi timp.Aparatul Prestige Compact Automat se remarca prin util..
 • Aparat SAB Prestige Compact Semi-automat 2 Grupuri
  Aparat SAB Prestige Compact Semi-automat 2 Grupuri
  Pret: 12.079,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

   Prestige Compact Semi-automat este un aparat produs de SAB, ideal pentru baruri si restaurante.Acesta se remarca prin utilitate  si design elegant.Caracteristici:- greutate:49 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 545 x 520 x 650 mm;- alimentare: 2..
 • Aparat SAB Prestige Semi-automat 2 Grupuri
  Aparat SAB Prestige Semi-automat 2 Grupuri
  Pret: 13.608,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Prestige Semi-automat este un aparat de cafea produs de SAB, ideal pentru baruri si restaurante.Acest aparat se face rearcat prin utilitate si design elegant.Gratie celor doua grupuri integrate, Prestige Semi-automat poate oferi concomitent doua port..
 • Aparat SAB Sabina Levetta 1 Grup
  Aparat SAB Sabina Levetta 1 Grup
  Pret: 9.260,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatelede cafea, produse de SAB, va vor surprinde cu espresso excelent si cu design elegant.Aparatul SAB Sabina Levetta are integra 1 grup si este usor de utilizat.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:- greutate: 23 kg;- dimensiunu: (L ..
 • Aparat SAB Sophia Automat 2 Grupuri
  Aparat SAB Sophia Automat 2 Grupuri
  Pret: 22.680,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele produse de SAB sunt de cea mai buna calitate si au design elegant.Aparatul SAB Sophia cu 2 grupuri este ideal pentru baruri si restaurante. Cu acesta puteti obtine doua portii de cafea in acelsi timp.Caracteristicile acestui aparat sunt urm..
 • Aparat SAB Sophia Automat 3 Grupuri
  Aparat SAB Sophia Automat 3 Grupuri
  Pret: 26.460,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele SAB Sophia sunt de cea mai buna calitate si au design elegant.Aparatul SAB Sophia Automat cu 3 grupuri poate oferi 3 portii de cafea in acelasi timp.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:- greutate: 84 kg;- dimensiuni: (L x i x l..
 • Aparat SAB Standard Antica Compact Levetta 2 Grupuri
  Aparat SAB Standard Antica Compact Levetta 2 Grupuri
  Pret: 14.617,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele produse  de SAB sunt de cea mai buna calitate si au design elegant.Aparatul SAB Standard Antica Compact Levetta are integrate dou grupuri gratie carora puteti obtine doua portii de cafea in acelasi timp.Caracteristici:- greutate: 48 kg..
 • Aparat SAB Standard Antica Levetta 1 Grup
  Aparat SAB Standard Antica Levetta 1 Grup
  Pret: 11.617,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  SAB va ofera o gama larga de aparate HO.RE.CA pentru ca dumneavoastra sa va alegeti cel mai potrivit model.Aparatul SAB Standard Antica Levetta  1 grup va  incanta cu design-ul elegant si cu un espresso excelent.Caracteristici:- greutate: 3..
 • Aparat SAB Standard Antica Levetta 2 Grupuri
  Aparat SAB Standard Antica Levetta 2 Grupuri
  Pret: 17.589,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele SAB se remarca prin design placut si utilitate.Aparatul SAB Standard Antica Levetta cu 2 grupuri poate oferi doua portii de cafea in acelasi timp. Acesta este ideal pentru baruri si restaurante.Caracteristici:- greutate: 61 kg;- dimensiuni:..
 • Aparat SAB Standard Antica Levetta 3 Grupuri
  Aparat SAB Standard Antica Levetta 3 Grupuri
  Pret: 20.562,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele SAB va vor surprinde cu design placut si un exspresso excelent.Aparatul SAB Standard Antica Levetta  cu 3 grupuri va poate oferi concomitent 3 portii de cafea.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:- greutate: 73 kg;- dimensi..
 • Aparat SAB Standard E96 Automat 1 Grup
  Aparat SAB Standard E96 Automat 1 Grup
  Pret: 12.690,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Satandard E96 Automat, produs de SAB, are integrat un grup. Acesta este de calitate inalta si are design elegant.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:- greutate: 37 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 440 x 525 x 380 mm;- alimentare: 22..
 • Aparat SAB Standard E96 Automat 2 Grupuri
  Aparat SAB Standard E96 Automat 2 Grupuri
  Pret: 19.413,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul  Standard Automat, produs de SAB, va va surprinde cu design-ul elegant si cu bauturile deosebite. Gratie celor doua grupuri incorporate poate oferi doua portii de cafea in acelsi timp.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:- g..
 • Aparat SAB Standard E96 Automat 3 Grupuri
  Aparat SAB Standard E96 Automat 3 Grupuri
  Pret: 23.010,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Standard E96 Automat, produs de SAB, are integrate 3 grupuri datorita carora poate oferi 3 portii de cafea in acelasi timp.Acest aparat este ideal pentru baruri si restaurante. El va va surprinde cu design-ul elegant si cu cel mai bun espres..
 • Aparat SAB Standard E96 Compact Automat 2 Grupuri
  Aparat SAB Standard E96 Compact Automat 2 Grupuri
  Pret: 15.930,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele Standard E96, produse de SAB, va vor surprinde prin utilitate si desing elegant.Aparatul SAB Standard E96 Compact Automat cu 2 grupuri va poate oferi concomitent 2 portii de cafea deosebita.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele:-..
 • Aparat SAB Standard Moderna Pulsante Semi-automat 2 Grupuri
  Aparat SAB Standard Moderna Pulsante Semi-automat 2 Grupuri
  Pret: 17.267,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele SAB se remarca prin utilitate si design elegant.Aparatul SAB Standard Moderna Pulsante Semi-automat dispune de doua grupuri gratie carora puteti obtine doua portii de cafea in acelasi timp.Caracteristici:- greutate: 63,5 kg;- dimensiuni: (L..
 • Aparat SAB Standard-Moderna Pulsante Compact Semi-automat 2 Grupuri
  Aparat SAB Standard-Moderna Pulsante Compact Semi-automat 2 Grupuri
  Pret: 14.290,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Standard-Moderna Pulsante Compact Semi-automat, produs de SAB, are  doua grupuri gratie carora puteti obtine doua portii de cafea in acelasi timp.Acest aparat va va incanta cu design elegant si cu un espresso excelent.Caracteristic..
 • Aparat SAB Standard-Moderna Pulsante Semi-automat 1 Grup
  Aparat SAB Standard-Moderna Pulsante Semi-automat 1 Grup
  Pret: 11.317,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Standard-Moderna Pulsante Semi-automat 1 Grup, produs de SAB, va va surprinde cu design elegat si espresso excelent.Acest aparat este ideal pentru baruri si restaurante.Caracteristici:- greutate: 37 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 525 x 440 x 3..
 • Aparat SAB Standard-Moderna Pulsante Semi-automat 3 Grupuri
  Aparat SAB Standard-Moderna Pulsante Semi-automat 3 Grupuri
  Pret: 20.261,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatul Standard-Moderna Pulsante Semi-automat cu 3 grupuri, produs de SAB, este ideal pentru baruri si restaurante. Acest aparat are design elegant si poate oferi concomitent 3 portii de cafea datorita celor 3 grupuri.Caracteristici:- greutate..
 • Aparat SAB Vienna Automat 2 Grupuri
  Aparat SAB Vienna Automat 2 Grupuri
  Pret: 35.423,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele produse de SAB sunt de calitate inalta si se remarca prin design-ul elegant.Aparatul SAB Vienna Automat are integrate doua grupuri gratie carora puteti obtine concomitent doua portii de cafea.Caracteristicile acestui aparat sunt urmatoarele..
 • Aparat SAB Vienna Automat 3 Grupuri
  Aparat SAB Vienna Automat 3 Grupuri
  Pret: 40.495,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele SAB se remarca prin calitate inalta si design elegant.Aparatul SAB Vienna Automat cu 3 grupuri este ideal pentru baruri si restaurante. El poate prepara 3 portii de cafea in acelasi timp, acest lucru gratie celor 3 grupuri integrate.Caracte..
 • Aparat SAB Viennetta Automat 1 Grup
  Aparat SAB Viennetta Automat 1 Grup
  Pret: 11.797,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele de cafea, produse de SAB, se remarca prin calitatea inalta si design-ul elegant.Aparatul SAB Viennetta Automat are integrat un grup si este usor de utilizat si intretinut.Caracteristici:- greutate: 27 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 460 x 450 ..
 • Aparat SAB Viennetta Levetta 1 Grup
  Aparat SAB Viennetta Levetta 1 Grup
  Pret: 11.250,00 lei

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Aparatele de cafea, produse de SAB, se remarca prin utilitate si design elegant.Aparatul SAB Viennetta Levetta are integrat un grup si ofera espresso excelent.Caracteristici:- greutate: 29 kg;- dimensiuni: (L x i x l) 460 x 450 x 355 mm;- alimentare:..
Cafea