Despre Scaffe

 

Cine suntem cu adevarat si cu ce ne ocupam:

1. Vânzari de cafea

2. Vânzari aparate de cafea, cât si accesorii

3. Închiriere aparate de cafea

4. Service pentru orice aparat de cafea

 

S.C. Schumy Service S.R.L. România a luat nastere în anul 2006, compania a preluat divizia vending a S.C . Dat Comp Impex S.R.L. si a început sa dezvolte reteaua de vending detinuta de aceasta. În paralel a dezvoltat o retea de vanzare si distributie a produselor si o retea de revânzare a aparatelor si a sistemelor de plata.

Întreaga noastra activitate a fost si este bazata pe deviza "calitate înainte de toate"! Toate produsele comercializate de catre noi se afla în topurile internationale in ceea ce priveste raportul calitate - pret.

Într-o piata sufocata de produse ce se recomanda de fiecare data a fi numarul unu în lume, noi vindem doar marci ce se remarca prin traditie, experienta si preturi incredibil de accesibile.

 

Daca doriti o solutie simpla si eficienta pentru a va savura cafeaua acasa sau la birou; sa va echipati barul, clubul sau restaurantul cu un aparat care sa va prepare intotdeauna bauturi gustoase; sa oferiti clientilor dumneavoastra produse de calitate fara sa mai fie nevoie sa va bateti capul cu zeci de furnizori sau daca vreti sa comandati produsele dorite comod, din fata calculatorului, Scaffe reprezinta alegerea perfecta. 

 

Va invitam sa alegeti din gama noastra variata de produse si servicii, astfel veti beneficia garantat de produse cu cel mai bun rapot calitate-pret, cat si de seriozitatea si amabilitatea echipei noastre.

 

Denumire: SC SCHUMY SERVICE SRL

Cod Fiscal: RO18762883

Cod Inregistrare Registrul Comertului: J40/9730/2006

Banca: ING DRUMUL TABEREI

Cont Bancar IBAN: RO85INGB0000999901251845

Adresa Sociala: ALEEA CALATIS, SECTOR 6, BUCURESTI

Oras: Bucuresti

Email: office@scaffe.ro

Telefon: 0749227888 - 0729227888

Persoana de contact: Cristian Degeratu