Blog Scaffe

Aparat Aulika Top

0 Comentarii

Aparat Aulika Top Saeco se concentreaza pe producerea celor mai bune aparate de cafea pentru a raspunde tuturor cerintelor. Aparatul Aulika Top are un design elegant care se imbina perfect cu ca..

Aparat Aulika Top HSC

0 Comentarii

Aparat Aulika Top HSCAparatul Aulika Top HSC, produs de Saeco, are multiple functii reglabile, inclusiv pre-infuzie, rasnire manuala pe 8 nivele, inaltime reglabila a dozei de cafea, posibilitatea de ..

Aparat Cafea Aulika Top RI HSC

0 Comentarii

Aparat Cafea Aulika Top RI HSCAparatul Aulika Top RI HSC este produs de Saeco special pentru locatii HO.RE.CA.Acesta se face remarcat prin durabilitate, design placut si prin bauturile excelente pe ca..

Aparat cafea Nextage Master Horeca

0 Comentarii

Aparat cafea Nextage Master HorecaGama de aparate Nextage, produse de Saeco, ofera multiple solutii pentru locatiiile HO.RE.CA.Nextage Master Horeca este un aparat cu un design elegant, ideal pentru h..

Aparat cafea Nextage Master Standard

0 Comentarii

Aparat cafea Nextage Master StandardSaeco se concentreaza pe producerea celor mai bune aparate de cafea, pentru a raspunde tuturor cerintelor clientilor.Saeco va ofera aparatul Nextage Master Standard..

Aparat Cino EC E3 A1

0 Comentarii

Aparat Cino EC E3 A1CINO EC E3 A1 este un aparat profesionist, produs de Rhea, ideal pentru locatii cu trafic redus de persoane.Aparatul Cino se distinge prin simplitate in utilizare si design elegant..

Aparat CINO eC I3 A2

0 Comentarii

Aparat CINO eC I3 A2 Aparatul CINO EC 13 A2 este un aparat profesionist, produs in Italia de catre Rhea.Acest aparat este ideal pentru locatii cu trafic redus de persoane.Aparatul Cino se disting..

Aparat de cafea LIRIKA

0 Comentarii

Aparat de cafea LIRIKAIn anul 1985 Saeco a lansat primul espressor automat - Superautomatica. De atunci aceasta companie isi continua inovatiile pentru a oferi intotdeauna ceasca perfecta de espresso...


Afisare 1 - 8 din 19 (3 pagini)