Aparat Royal Gran Crema
 Scaffe
 28-07-2016
 0 comentarii

Aparat Royal Gran Crema

Aparatul Royal Gran Crema, produs de Saeco, este ideal pentru acasa sau la birou. Acesta este usor de utilizat si are design elegant.


Prepararea cafelei fara asteptare - gratie boilerului de incalzire rapida

Tehnologia boilerului de incalzire rapida face ca aparatul dumneavoastra sa fie intotdeauna pregatit. Acum nu va mai trebui sa asteptati intre pregatirea fiecarui espresso, ci puteti pregati cafea dupa cafea.


Selectati setarile preferate pentru cafea

Veti obtine intotdeauna o ceasca perfecta de espresso, in conformitate cu preferintele personale, datorita functiei inovatoare de memorare pentru a regla lungimea, concentratia si temperatura cafelei.


Evitati pierderile de caldura si potriviti fiecare ceasca cu ajutorul sistemului de scurgere reglabila

Gura de scurgere reglabila de pe acest espressor va potrivi fiecare ceasca si va preveni astfel stropirea cu cafea sau racirea in timpul turnarii in ceasca. In acest mod espresso-ul dumneavoastra este servit intotdeauna la temperatura corecta, mentinand in acelasi timp un aparat curat.


Curatare usoara gratie grupului de preparare detasabil

Grupul de preparare, o inventie Saeco, reprezinta partea centrala a espressorului, asigurand automatizarea. In functie de model, grupul de preparare este usor accesibil din fata sau din lateral. Acesta poate fi indepartat fara efort pentru curatarea usoara prin clatirea sub robinet, asigurand igiena maxima.


Un aparat intotdeauna curat cu sistemul automat de curatare si detartrare

Saeco a conceput acest espressor pentru a fi capabil sa isi curete automat cu apa circuitul de cafea la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-va un gust minunat si proaspat la fiecare ceasca de cafea. Curatarea regulata prelungeste durata de viata a espressorului. Acesta nu numai ca va afisa un mesaj atunci cand detartrarea este necesara, dar procesul automat de detartrare va va porni aparatul si va va ghida cu ajutorul unor mesaje clare afisate pe ecran atunci cand trebuie sa interveniti.


Spuma delicioasa de lapte gratie sistemului automat de spumare a laptelui

Prepararea unui cappuccino gustos este usoara cu acest espressor Saeco gratie sistemului automat de spumare a laptelui, pe care barmanii il denumesc de asemenea „cappuccinatore”. Sistemul de spumare a laptelui va extrage laptele direct dintr-o cutie sau un vas cu lapte si-l va spuma automat, lasandu-l sa curga direct in ceasca dumneavostra. Cu o singura atingere veti obtine instantaneu o spuma delicioasa si cremoasa.


Caracteristici:

  • tipuri de cafea: macinata si boabe;
  • greutate: 15 kg;
  • dimensiuni: (L x i x l): 380 x 450 x 336 mm;
  • alimentare: 230 V/50 Hz;
  • putere: 1850 W;
  • capacitate container cafea boabe: 350 gr;
  • capacitate bazin apa: 2,2 l;
  • culoare: negru.