Blog Scaffe

Cafea Boabe Blanco 1kg

0 Comentarii

Cafea Boabe Blanco 1kgCafeaua boabe Blanco este o cafea produsa in Italia, ideala pentru a va oferi o bautura deosebita.Aceasta contine un amestec de 50% cafea Arabica si 50% cafea Robusta.Cafeaua Ara..

Cafea boabe Covim Rubino Italy

0 Comentarii

Cafea boabe Covim Rubino ItalyCovim va ofera o specialitate ce contine un mix de 90% cafea Arabica si 10% cafea Robusta.Aceasta cafea este ideala pentru a obtine o bautura excelenta, cu gust deosebit,..

Cafea boabe Creme Suisse

0 Comentarii

Cafea boabe Creme SuisseTchibo se concentreaza pe cultivarea celor mai bune boabe de cafea pentru a garanta o calitate deosebita.Cafeaua boabe Tchibo Creme Suisse este 100% Arabica, cultivata din Amer..

Cafea boabe Decofeinizata Lavazza

0 Comentarii

Cafea boabe Decofeinizata LavazzaLavazza ofera o gama larga de solutii pentru bauturi calde, ideale pentru a multumi toate gusturile.Daca doriti sa va bucurati de o cafea deosebita la orice ora a zile..

Cafea Boabe Eduscho Caffe Crema

0 Comentarii

Cafea Boabe Eduscho Caffe CremaAveti un aparat de cafea care functioneaza cu cafea boabe si nu aveti idee ce sortiment sa alegeti?Eduscho va ofera un mix de cafea Arabica si Robusta cu care veti obtin..

Cafea boabe Eduscho Espresso

0 Comentarii

Cafea boabe Eduscho EspressoEduscho Espresso este o cafea boabe speciala pentru iubitorii de espresso.Boabele de cafea Eduscho Espresso sunt atent selectionate si prajite pentru ca bautura dumneavoast..

Cafea boabe El Mundo 3B

0 Comentarii

Cafea boabe El Mundo 3BCafeaua boabe El Mundo 3B este rezultatul cercetarilor atente si al dezvoltarii continue care vizeaza asigurarea traditiei in aceasta industrie.Aceasta cafea contine un mix de 3..

Cafea boabe Garibaldi Dolce Aroma

0 Comentarii

Cafea boabe Garibaldi Dolce AromaCafeaua este o bautura energizanta, consumata inca din cele mai vechi timpuri. Este obtinuta din boabe de cafea prajite si macinate. Boabele de cafea sunt fructele arb..


Afisare 1 - 8 din 50 (7 pagini)