Blog Scaffe

Aparat Atlante Evo 500 CapBean

0 Comentarii

Aparat Atlante Evo 500 CapBeanSaeco ofera o gama larga de aparate de cafea pentru a multumi toate gusturile si preferintele clientilor.Aparatele din gama Atlante sunt de calitate inalta si ofera bautu..

Aparat Atlante Evo 700 Espresso 1M

0 Comentarii

Aparat Atlante Evo 700 Espresso 1MSaeco ofera o gama larga de aparate de cafea pentru a multumi toate gusturile si a indeplini toate cerintele.Aparatele din gama Atlante sunt de calitate inalta si ofe..

Aparat Cristallo Evo 600

0 Comentarii

Aparat Cristallo Evo 600Cristallo Evo 600 este un aparat de cafea, complet automat, produs de renumitul brand Saeco. Acesta este ideal pentru locatii cu trafic intens deoarece containerele au cap..

Aparat Kikko Espresso 6

0 Comentarii

Aparat Kikko Espresso 6Kikko Espresso 6 este un aparat de cafea din gama Vending, conceput de Necta. Acesta este unul dintre cele mai vandute automate produse de acest brand.Kikko Espresso 6 este idea..

Cristallo Evo 400

0 Comentarii

Cristallo Evo 400Cristallo Evo 400 este un aparat nou din gama Vending, produs de renumitul brand Saeco. Acesta este complet automatizat, avansat tehnologic, dar usor de utilizat.Cristallo Evo 400 est..


Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)