Blog Scaffe

Aparat Cafea Colibri C5

0 Comentarii

Aparat Cafea Colibri C5Necta a conceput o gama variata de aparate de cafea pentru a indeplini toate cerintele clientilor.Unul dintre aparatele Necta este Colibri C5. Acesta face fata cu brio unui numa..

Aparat de cafea Aulika Focus

0 Comentarii

Aparat de cafea Aulika FocusIn secolul al XX-lea, o echipa de artizani italieni a creat primul espresso din lume cu macinare si preparare pentru acasa. De atunci Saeco isi continua inovatiile pentru a..

Aparat de cafea Aulika Mid

0 Comentarii

Aparat de cafea Aulika MidSaeco este o companie producatoare de aparate de cafea, care s-a evidentiat inca de la inceput prin calitate si inovatie.Aparatul Aulika Mid, produs de Saeco, este ideal pent..

Aparat de cafea Ve Rubino 200 7gr

0 Comentarii

Aparat de cafea Ve Rubino 200 7grSaeco si-a utilizat toate atuurile pentru a va putea indeplini dorintele la o simpla apasare de tasta.Aparatul de cafea Rubino 200, produs de Saeco, este inovativ si u..

Aparat Lavazza EP 951

0 Comentarii

Aparat Lavazza EP 951Lavazza continua sa va surprinda atat cu ingrediente pentru bauturi calde de cea mai buna calitate, cat si cu aparate de cafea care se fac remarcate prin utilitate, rezistenta si ..

Aparat Lavazza EP Mini

0 Comentarii

Aparat Lavazza EP MiniLavazza se concentreaza pe producerea celor mai bune ingrediente pentru bauturi calde, dar si pe conceperea accesoriilor si aparatelor pentru ca dumneavoastra sa dispuneti de tot..

Aparat Lavazza LB 1100

0 Comentarii

Aparat Lavazza LB 1100Aparatul LAVAZZA LB 1100 este ideal pentru acasa, la birou, dar si pentru alte locuri cu un trafic de 30-60 de persoane pe zi.Acest aparat are un sistem inovator de servire dezvo..

Aparat Lavazza LB 951

0 Comentarii

Aparat Lavazza LB 951Lavazza prezinta noul LB 951, un espressor ideal pentru acasa, la birou, dar si pentru alte locuri cu un trafic de 30-60 de persoane pe zi.Aparatul are dimensiuni mici si un desig..


Afisare 1 - 8 din 12 (2 pagini)