Blog Scaffe

Cappuccino french vanilla 500gr

0 Comentarii

Cappuccino french vanilla 500grCappuccino este o bautura simpla, ce contine un amestec de espresso si lapte.Acesta reprezinta una dintre cele mai iubite bauturi din intreaga lume, iar atunci cand i se..

Cappuccino Ics Amaretto

0 Comentarii

Cappuccino Ics AmarettoIcs este specialistul numarul 1 in produse instant pentru aparatele de bauturi calde, asa ca a conceput si o serie de specialitati printre care si cappuccino cu aroma de amarett..

Cappuccino ICS cu aroma de Whiskey

0 Comentarii

Cappuccino ICS cu aroma de Whiskey ICS Olanda este specialistul numarul 1 in produse instant pentru aparatele de bauturi calde. Experienta dobandita in peste 30 de ani face ca produsele ICS sa fie in ..

Cappuccino ICS Hazelnuts

0 Comentarii

Cappuccino ICS HazelnutsICS are o experienta de peste 30 de ani in producerea solutiilor pentru bauturi calde. Prin urmare este in topul consumabilelor din industria vendingului.ICS este specialistul ..

Cappuccino Irish Ristora

0 Comentarii

Cappuccino Irish RistoraRistora este o companie care a luat nastere in Italia si se concentreaza pe producerea celor mai bune solutii pentru bauturi instant, atat pentru aparatul de vending, cat si pe..

Cappuccino Luxury Plic

0 Comentarii

Cappuccino Luxury PlicCappuccino este o bautura obtinuta dintr-un mix de cafea si lapte.  Aceasta este una dintre cele mai apreciate si consumate bauturi din intreaga lume.Luxury cunoaste perfect..

Cappuccino Ristora 500gr

0 Comentarii

Cappuccino Ristora 500grCappuccino exista de peste 100 de ani si a devenit foarte cunoscut in Europa de cand a aparut pe piata espressorul. Acesta contine un amestec de espresso, lapte si spuma de lap..

Cappuccino Ristora Plic 14 gr

0 Comentarii

Cappuccino Ristora Plic 14 grRistora continua sa va surprinda cu produse deosebit de gustoase si aromate la preturi accesibile. Aceasta companie este renumita pentru fabricarea de ceai, insa ofera o g..


Afisare 1 - 8 din 9 (2 pagini)