Blog Scaffe

Cana lapte machiato Mug Lav

0 Comentarii

Cana lapte machiato Mug Lav Brandul Lavazza este unul extrem de raspandit si de cunoscut in intreaga lume.Acesta reprezinta motivul pentru care produsele complementare care poarta logo-ul sau sig..

Capsule Blue Espresso Intenso

0 Comentarii

Capsule Blue Espresso IntensoCapsulele Blue Espresso Intenso, produse de renumitul brand Lavazza, contin un amestec de cafea 40% Arabica din Brazilia si 60% Robusta din Asia de Sud-Est cu aroma deoseb..

Capsule cafea Caffitaly E’caffe Morbido

0 Comentarii

Capsule cafea Caffitaly E’caffe MorbidoPentru iubitorii de gusturi echilibrate, E’caffe a conceput capsulele E’caffe Morbido care sa incante cu aroma si savoarea lor.Capsulele E’caffe Morbido contin u..

Capsule cafea E'caffe Brasile Special Editions

0 Comentarii

Capsule cafea E'caffe Brasile Special EditionsPentru iubitorii de cafea, E’caffe a creat o gama speciala care sa va incante simturile in fiecare moment de relaxare.Capsulele E'caffe Brasile Special Ed..

Capsule Cafea E’caffe

0 Comentarii

Capsule Cafea E’caffeCapsulele E’caffe sunt compatibile cu aparatele de cafea din sistemul Caffitaly si va aduc gusturi si arome diferite, dar la fel de deosebite.O capsula contine 8 grame de cafea pr..

Capsule cafea Lavazza Espresso Point Luxo N10

0 Comentarii

Capsule cafea Lavazza Espresso Point Luxo N10Renumitul brand Lavazza va surprinde de fiecare data cu produse de cea mai buna calitate care sa va incante simturile.Capsulele de cafea Lavazza Epresso Po..

Capsule Covim Orocrema

0 Comentarii

Capsule Covim OrocremaCovim cunoaste perfect asteptarile celor care vor sa savureze o cafea excelenta.Aceasta companie a luat nastere in Italia si ofera o gama larga de solutii pentru bauturi calde ca..

Capsule Dolce Gusto Garibaldi Dolce Aroma

0 Comentarii

Capsule Dolce Gusto Garibaldi Dolce AromaCapsulele Dolce Aroma, produse de Garibaldi, contin un mix de cafea Arabica si Robusta, atent prajita si macinata.Cafeaua Arabica este apreciata datorita arome..


Afisare 1 - 8 din 47 (6 pagini)