Blog Scaffe

Ceai antiadipos

0 Comentarii

Ceai antiadiposCeaiul antiadipos, de la Vedda, face parte din gama produselor folosite pentru eliminarea surplusului de greutate.Ceaiul contine doar ingrediente naturale precum frunze de ceai verde, f..

Ceai de fructe goji 100g

0 Comentarii

Ceai de fructe goji 100gCeaiul de Fructe Goji, produs de Vedda, este un ceai 100% natural care contine fructe de Goji uscate si confiate.Fructele de goji sunt originare din China si sunt bogate in ant..

Ceai de menta Evolet 20 plicuri

0 Comentarii

Ceai de menta Evolet 20 plicuriCeaiul de menta este unul dintre cele mai populare ceaiuri din intreaga lume, de aceea Evolet va ofera un ceai de menta, de cea mai buna calitate.Menta este o planta ier..

Ceai de menta Simat

0 Comentarii

Ceai de menta Simat Ceaiul a aparut acum mii de ani in China si inca de atunci anumite tipuri de ceai se folosesc in medicina traditional pentru a trata diferite afectiuni sau pentru mentinerea s..

Ceai de Musetel Evolet 20 plicuri

0 Comentarii

Ceai de Musetel Evolet 20 plicuriMusetelul este una dintre cele mai cunoscute plante medicinale din lume. Acesta este apreciat pentru calitatile terapeutice cum ar fi actiunea antiinflamatorie si anti..

Ceai Evolet English Breakfast 10 plicuri

0 Comentarii

Ceai Evolet English Breakfast 10 plicuriCeaiul negru Evolet English Breakfast este ceaiul ideal pentru inceputul zilei.Efectele benefice ale ceaiului negru sunt atribuite antioxidantilor, care au un r..

Ceai Evolet Fructele Padurii

0 Comentarii

Ceai Evolet Fructele PaduriiCeaiul este o bautura foarte apreciata si consumata inca din cele mai vechi timpuri, de aceea Evolet va ofera cele mai bune tipuri de ceai natural.Unul dintre ceaiurile pro..

Ceai Evolet Menta si Scortisoara 80 g

0 Comentarii

Ceai Evolet Menta si Scortisoara 80 gEvolet va ofera diferite tipuri de ceai care aduc beneficii organismului si, in plus, au gusturi si arome deosebite.Unul dintre aceste ceaiuri este cel cu menta si..


Afisare 1 - 8 din 13 (2 pagini)