Cosul meu Total: 0,00 lei 0
Ati adaugat in cos 0 produse
  • Cosul este gol!

  • Subtotal 0,00 lei

    Total 0,00 lei

Cosul cu produse
Reduceri de Sezon

Cafea boabe Lavazza Pronto Crema

Cafea boabe Lavazza Pronto Crema

Cafea boabe Lavazza Pronto Crema

Lavazza este unul dintre cele mai renumite branduri de cafea din lume, prezent in peste 90 de tari. Inca din anul 1895, cand Luigi Lavazza a infiintat aceasta companie, boabele de cafea au fost atent selectionate pentru a oferi bauturi de calitate inalta, cu gust deosebit.

Lavazza Pronto Crema este unul dintre tipurile de cafea produse de acest brand. Aceasta contine un amestec de 30% cafea Arabica si 70% cafea Robusta.

Arabica se obtine din arborele coffeea Arabica, originar din Etiopia, si numara aproape 200 de specii. Aceasta este apreciata datorita aromei puternice, finetii gustului si cantitatii reduse de cofeina.

Boabele de cafea Arabica au forma ovala, alungita si au rezistenta redusa la factorii externi si modificari ale climei.

Robusta se cultiva la altitudini mai mici decat Arabica. Aceasta are un continut ridicat de cofeina, un gust puternic, usor amar si ofera bauturilor crema bogata si persistenta. 

Boabele de cafea Robusta au forma rotunjita si sunt de culoare maro deschis. Acestea au rezistenta foarte inalta la factorii externi si modificari ale climei.

Amestecul de Arabica si Robusta, din compozitia cafelei boabe Lavazza Pronto Crema, ofera un espresso care imbina excelent proprietatile celor doua soiuri de cafea, astfel va va incanta inca dinainte sa o gustati.

Lavazza Pronto Crema este destinata aparatelor de cafea tip vending.Produse recomandate

Cafea