Capsule Cafea E’caffe
 Scaffe
 28-06-2016
 0 comentarii

Capsule Cafea E’caffe

Capsulele E’caffe sunt compatibile cu aparatele de cafea din sistemul Caffitaly si va aduc gusturi si arome diferite, dar la fel de deosebite.

O capsula contine 8 grame de cafea prajita si macinata cu mare atentie pentru ca bautura calda, fie espresso, fie alta specialitate pe baza de cafea, sa aiba savoare si aciditate scazuta.

Capsulele E’caffe Cremoso, Prezioso, Delizioso si Delicato contin amestec de cafea Arabica din America de Sud si America Centrala.

Arabica numara aproape 200 de specii si este cea mai apreciata si cultivata cafea deoarece are gust fin, aroma intensa si continut scazut de cafeina.

E’caffe Delicato sunt capsulele ideale pentru persoanele care doresc sa savureze un espresso la orice ora a zilei. Acestea nu contin cafeina si ofera bauturi calde delicioase, cu crema fina.

Pentru cei care prefera un mix de Arabica si Robusta, au fost concepute capsulele E’caffe Intenso si Morbido. Cu ajutorul acestora veti obtine un espresso in care se imbina perfect proprietatile celor doua tipuri de cafea, astfel bautura va avea tarie echilibrata, aroma profunda si crema bogata si consistenta.

Profitati de raportul calitate-pret excelent si achizitionati capsulele E’caffe!

Acestea sunt ambalate in cutie de 10 capsule pentru 10 portii de bauturi exceptionale.