Cosul meu Total: 0,00 lei 0
Ati adaugat in cos 0 produse
  • Cosul este gol!

  • Subtotal 0,00 lei

    Total 0,00 lei

Cosul cu produse
Reduceri de Sezon

Ceai de menta Simat

Ceai de menta Simat

Ceai de menta Simat

 Ceaiul a aparut acum mii de ani in China si inca de atunci anumite tipuri de ceai se folosesc in medicina traditional pentru a trata diferite afectiuni sau pentru mentinerea sanatatii.

De-a lungul timpului a fost produs si ceaiul instant, de tip pulbere sau granule, cu diverse arome. Ceaiul instant este conceput special pentru automatele de tip vending.

Compania Simat a luat nastere in Spania si ofera diverse tipuri de ceai de calitate inalta, printre care si ceaiul de menta granulat. Acesta este obtinut din extracte naturale din plante si ofera o bautura calda deosebit de gustoasa si aromata.

Ceaiul de menta are numeroase proprietati benefice si este indicat atat pentru copii, cat si pentru adulti.

O problema cu care se confrunta tot mai multe persoane in zilele noastre este stresul. Ceaiul de menta are o puternica actiune antistres. Acesta va ajuta sa va relaxati si induce starea de somn.

Menta diminueaza considerabil simptomele cauzate de anxietate si stres ca migrenele, durerile de cap sau deranjamentele stomacale.

In cazul copiilor, menta este eficienta pentru problemele legate de digestie care apar frecvent la acestia. Ceaiul de menta reduce indigestia si durerile cauzate de aceasta.

Nu ezitati sa savurati un ceai de menta produs de Simat. Aceasta bautura va va incanta cu gustul proaspat si aroma revigoranta. 

Produse recomandate

Cafea