Cosul meu Total: 0,00 lei 0
Ati adaugat in cos 0 produse
  • Cosul este gol!

  • Subtotal 0,00 lei

    Total 0,00 lei

Cosul cu produse

Covim

Covim

Covim este o companie care a luat nastere in Italia si cunoaste perfect asteptarile celor care doresc sa se bucure de o cafea buna.

Produsele Covim sunt rezultatul unei pasiuni, unei culturi si unui stil care nu trece cu vederea niciun detaliu.

Covim multumeste toate gusturile datorita gamei largi de produse.

Noi va recomandam capsulele de cafea, cafeaua boabe si ceaiul instant.Toate acestea au preturi accesibile si sunt de calitate deosebita.

Persoanele care doresc sa-si inceapa ziua cu o cafea cu aroma tare si persistenta pot alege cafeaua boabe Covim Orocrema, care are in componenta 15% Arabica si 85% Robusta. Taria cafelei Covim Orocrema se datoreaza cafelei Robusta din compozitie care predomina. Aceasta cafea se gaseste si sub forma de capsule.

Sunt persoane care prefera cafeaua fara cofeina din diverse motive, acestea pot folosi monodozele Covim Suave Decaff pentru a obtine o cafea gustoasa care poate fi savurata la orice ora a zilei.

Cea mai apreciata cafea este cea obtinuta din boabe de cafea 100% Arabica, boabe culese din America Latina, America Centrala si din tarile ecuatoriale din Asia. Aceasta se deosebeste de cea Robusta prin continutul redus de cofeina si prin aroma fina.

Covim va ofera sansa de a descoperii gustul unic al acestui tip de cafea producand monodozele si cafeaua macinata Covim Gold Arabica.

Covim se preocupa si de paharele din care va savurati cafeaua sau ceaiul, de aceea a conceput diverse tipuri de pahare din plastic si din carton care sunt tratate antistatic. Paharele au un rol important deoarece dau clasa si culoare cafelei dumneavoastra.                         

Produse recomandate

Cafea