Lapte Luxury Classic 70%
 Scaffe
 23-05-2016
 0 comentarii

Lapte Luxury Classic 70%

Pentru ca fiecare merita un moment de relaxare, Luxury, o companie care a luat nastere in Italia, vine in intampinarea clientilor cu produse de cea mai buna calitate pentru a le insenina fiecare zi.

Cafeaua este cunoscuta si apreciata inca din cele mai vechi timpuri, avandu-si originea intr-o regiune a Etiopiei, numita Kaffa si apoi introdusa in Egipt si Yemen, unde a inceput sa se cultive in scopuri comerciale. 

Chiar daca aceasta bautura a fost si inca este foarte apreciata in forma ei initiala, cu trecerea timpului au fost create si specialitati pe baza de cafea obtinute cu ajutorul laptelui. Acestea sunt: cappuccino, cafea cu lapte si latte macchiato.

Laptele granulat Luxury Classic 70% este ideal pentru prepararea acestor delicii deoarece este foarte concentrat, contine 70% lapte si da savoare, gust deosebit si aspect placut datorita culorii si cremei bogate si persistente.

Raportul calitate-pret este excelent avand in vedere cantitatea necesara pentru obtinerea bauturilor instant.


Dozaje pentru:

- cappuccino: 6 gr/50 ml apa;

- cafea cu lapte: 2 gr./15 ml apa.


Pentru cei care prefera o cafea cu gust mai putin tare, e bine de stiut ca laptele praf sau granulat are si proprietatea de a reduce taria acesteia.

Acest produs complementar este conceput de Luxury special pentru automatele de cafea.

Spre deosebire de laptele sub forma de pudra, laptele granulat usureaza curatarea aparatului de cafea.