Cosul meu Total: 0,00 lei 0
Ati adaugat in cos 0 produse
  • Cosul este gol!

  • Subtotal 0,00 lei

    Total 0,00 lei

Cosul cu produse

Lavazza

Lavazza

Lavazza a luat nastere in Italia si este unul dintre cele mai importante branduri de cafea din lume, prezent in peste 90 de tari.

Produsele Lavazza va ofera bauturi deosebite, cu gusturi unice. Daca doriti sa savurati o ciocolata calda, o cafea sau un ceai, cu siguranta veti descoperii un produs Lavazza care sa va incante simturile.

Pentru cei care vor sa se bucure de o cafea deosebita la orice ora din zi, Lavazza ii poate oferii, de exemplu, capsulele Espresso Point Decaffeinato sau capsulele Blue Espresso Decaffeinato Soave.

Aceste tipuri de cafea sunt atent decofeinizate pentru a-si pastra gustul deosebit si aroma intensa. Se folosesc 3 metode pentru a extrage cofeina din cafea: prin folosirea unui solvent, cu ajutorul dioxidului de carbon si prin folosirea asa-numitei ape elvetiene.

Cei care doresc sa consume cafea boabe pot incerca unul dintre sortimentele de la Lavazza, de exemplu cafeaua Gusto Pieno sau cafeaua Grande Ristorante. Cea dintai este recomandata iubitorilor de cafea tare; taria este data de cafeaua Robusta din compozitie care depaseste 50%. Grande Ristorante este conceputa pentru cei care prefera o cafea usoara, cu mai putina cofeina si aroma puternica. In cazul compozitiei acesteia predomina Arabica, gasindu-se in proportie de 70%.

Produse recomandate

Cafea