Cosul meu Total: 0,00 lei 0
Ati adaugat in cos 0 produse
  • Cosul este gol!

  • Subtotal 0,00 lei

    Total 0,00 lei

Cosul cu produse
Reduceri de Sezon

Ristora

Ristora

Ristora, o companie care a luat nastere in Italia, este renumita pentru fabricarea de ceai, insa ofera o gama larga de solutii pentru bauturi instant: cafea, ciocolata si cappuccino.

Ceaiul a aparut acum mii de ani in China si inca de atunci,anumite tipuri de ceai sunt folosite in medicina traditionala pentru tratarea a numeroase boli si pentru mentinerea sanatatii.

Pentru ca Ristora cunoaste beneficiile acestei bauturi, a conceput diverse sortimente de ceai de calitate.

Unul dintre tipurile de ceai de la Ristora este cel de musetel, bogat in minerale, vitamine, glucide si acizi organici. Acesta are o aroma deosebita si este ideal pentru orice moment de destindere.

Pentru cei care doresc sa savureze un ceai instant cu aroma de fructe pot alege ceaiul de lamaie, piersica sau pe cel de fructe de padure.

Ristora ii rasfata pe iubitorii de ciocolata cu diferite tipuri care, cu siguranta, le vor insenina fiecare zi.

Fie ca doriti o ciocolata calda simpla, cu gust de alune sau alba, puteti alege cu incredere produsele de la Ristora deoarece sunt de calitate deosebita si nu veti fi dezamagit.

Pentru mai multa vitalitate si energie, va recomandam cafeaua Ginseng Ristora, realizata din amestecuri de cafea de inalta calitate.

Cafea